Varför XPEL

Sedan XPEL grundades har vi strävat efter att tillhandahålla bästa möjliga produkter, tjänster och support för både kunder och installatörer. Med ett omfattande utbud av produkter för bilar, vattenfarkoster, hem och kontor finns det säkert en lösning som passar dina behov.

Vad vi erbjuder

UTBILDNING OCH CERTIFIERING I VÄRLDSKLASS

Är du redo att ta dina färdigheter till nästa nivå? XPEL erbjuder utbildnings- och certifieringsprogram för att hjälpa installatörer att utveckla sina färdigheter samtidigt som de utvecklar sin verksamhet. Lär dig introduktions och avancerade tekniker för installation av PPF, fönstertoning för bilar, fönsterfilm för platt glas, keramisk beläggning och allt däremellan.

XPEL DAP

DAP är världens största och mest omfattande mönsterarkiv och har utvecklats internt. I händerna på en XPEL-certifierad installatör ger de mer än 80 000 mönster som erbjuds i DAP, det förtroende de behöver för att applicera filmen effektivt, korrekt och utan bekymmer.

STÖD OCH HJÄLP DYGNET RUNT

En missnöjd kund är aldrig acceptabelt. XPEL:s kundtjänst är tillgänglig för att svara på dina frågor och hjälpa dig att lösa problem när som helst. Vi strävar efter att ständigt förbättra vår kundupplevelse och kommer att göra allt vi kan för att se till att du är nöjd.

GLOBALT NÄTVERK FÖR INSTALLATION OCH SERVICE

Är du redo att få din bil, båt, hem eller kontor utrustade med de senaste och bästa produkterna som XPEL har att erbjuda?
Med certifierade installatörer i över 55 länder är vi övertygade om att oavsett var du befinner dig i världen kommer du att få samma oöverträffade service och kvalitet som du har kommit att förvänta dig av XPEL.

XPEL FRAMLJUS

Meddelande om att lämna webbplatsen

Du är på väg att lämna webbplatsen! Klicka på “Fortsätt” nedan om du vill gå till XPEL.com, en engelskspråkig webbplats. Om du inte vill lämna webbplatsen stänger du det här meddelandet.

Tack!

Din förfrågan har skickats och mottagits. Vänligen ge oss 24 timmar för att svara. Om du behöver ringa oss, kan du nå oss på +310134675547.