Professionella installatörer

GE FOLK VAD DE VILL HA - XPEL ÄR ENTUSIASTERNAS VAL.

Med fokus på att leda branschen har XPEL-produkterna omdefinierat allmänhetens syn på högpresterande skydd och precisionsfilminstallationer. Med rötter i mönsterdesign och mjukvaruutveckling drivs vi av att öka våra professionella installatörers lönsamhet och maximera avkastningen.
Som uppfinnare av världens första självläkande lackskyddsfilm revolutionerade vi sättet att tänka på smart teknik för skydd av ytor. Vi är redo att du tar din verksamhet till nästa nivå med våra avancerade fönsterfilmer för bilar, bostäder och kommersiella fönster, lackskyddsfilmer, installationsverktyg, eftervårdsprodukter och branschens mest omfattande utbildningsprogram.

Vi förbereder dig för framgång

Här på XPEL investerar vi mycket i att hjälpa vår familj av professionella installatörer att nå sina affärsmål på vägen mot långsiktig framgång.
FÖRDELAR MED ATT VARA INSTALLATÖR:

Viktiga Saker För Att Konkurrera

Oöverträffad Utbildning

Installationer i toppklass börjar med en stark kompetens. Här på XPEL erbjuder vi den mest omfattande utbildningen i branschen. Med över 20 års utbildning i filminstallation under våra bälten kommer vårt certifieringsprogram att ge dig den kunskapsbas du behöver för att börja din resa.

Skräddarsydd Programvara

Revolutionära produkter kräver revolutionerande programvara. DAP har utformats internt för att du ska kunna serva alla fordon du stöter på och maximera materialeffektiviteten och minska avfallet. XPEL:s Variabel Geometri möjliggör en oöverträffad nivå av anpassning till alla mönster i vår databas.

Begär mer information

Har du frågor om XPEL Solutions?

Använd kontaktformuläret nedan:
Obligatoriska fält markerade med *

Meddelande om att lämna webbplatsen

Du är på väg att lämna webbplatsen! Klicka på “Fortsätt” nedan om du vill gå till XPEL.com, en engelskspråkig webbplats. Om du inte vill lämna webbplatsen stänger du det här meddelandet.

Tack!

Din förfrågan har skickats och mottagits. Vänligen ge oss 24 timmar för att svara. Om du behöver ringa oss, kan du nå oss på +310134675547.