Utbildning i Installation av Fönsterfilm

Engagerad i Installationskvalitet

Att kunna erbjuda kunderna kvalitetsinstallationer av XPEL produkter är extremt viktigt för din framgång i Fönsterfilmbranschen. Av den anledningen erbjuder XPEL en mycket grundlig utbildning för installation av fönsterfilm som konsekvent har bedömts som den bästa i branschen.

Vi vägleder våra elever genom en utbildningsprocess som är både teoretisk och praktisk. Vår omfattande läroplan täcker ämnen som sträcker sig från hur vår DAP-programvara fungerar till de senaste, mest innovativa installationsteknikerna för fönsterfilm.

Ring (800) 447-9928 eller (210) 678-3700 om du vill veta mer eller boka en kurs.

PRIMETM Utbildning i Installation av Fönstertoning

5 Dagars Introduktion
till Fönstertoning av Bilar

GRUNDLÄGGANDE INSTALLATION AV FILM OCH ARBETE MED DAP
1495 Per Elev
  • PRAKTISK UNDERVISNING
  • HANDBOK FÖR UTBILDNING
  • VERKTYG OCH MATERIAL
  • LUNCH TILLHANDAHÅLLS DAGLIGEN
Populära

5 DAGARS INTRODUKTION TILL ARKITEKTONISKT PLATT GLAS

GRUNDLÄGGANDE INSTALLATIONS OCH APPLICERINGSTEKNIKER FÖR FILM
RING För Information om Priser
  • PRAKTISK UNDERVISNING
  • PROBLEMLÖSNING 1 MOT 1
  • VERKTYG OCH MATERIAL
  • LUNCH TILLHANDAHÅLLS DAGLIGEN

VI FÖRBEREDER DIG FÖR FRAMGÅNG

Alla kurser hålls på XPEL Utbildningscenter, som ligger nära San Antonios internationella flygplats. Våra olika utbildningserbjudanden gynnar nybörjare och avancerade installatörer med en målmedvetet strukturerad kursplan för varje kunskapsnivå. Eleverna får den personliga uppmärksamhet som gör det möjligt för dem att skaffa sig de färdigheter som krävs för att tillhandahålla högkvalitativa, problemfria installationer. XPEL förser dig med alla nödvändiga verktyg och material som du kan ta med dig hem (värde 250 $). Under kursen behandlas ämnen som produkt och verktygskunskap, glasförberedelser, krympning och hantering av film och mycket mer.

Slutligen, oroa dig inte, vi bjuder på lunch under träningen.

Om du vill ha mer information kan du ringa gratis på (800) 447-9928 eller (210) 678-3700 för att tala med en representant för företaget.

Installationsopplæring fotogalleri

Begär mer information

Har du frågor om XPEL Solutions?

Använd kontaktformuläret nedan:
Obligatoriska fält markerade med *

Meddelande om att lämna webbplatsen

Du är på väg att lämna webbplatsen! Klicka på “Fortsätt” nedan om du vill gå till XPEL.com, en engelskspråkig webbplats. Om du inte vill lämna webbplatsen stänger du det här meddelandet.

Tack!

Din förfrågan har skickats och mottagits. Vänligen ge oss 24 timmar för att svara. Om du behöver ringa oss, kan du nå oss på +310134675547.