Teknisk Support

På XPEL, Inc. är vi övertygade om att vi bara är lika framgångsrika som våra kunder är. En viktig del av hur vi stödjer våra kunders ansträngningar är genom våra överlägsna supporttjänster.

Vår Tekniska Supportpersonal är tillgänglig för att hjälpa dig måndag till fredag från 8:30 till 17:30 CST, men problem kan också enkelt lösas via vår onlinesupport. Här hittar du fullständiga installationsinstruktioner, svar på de vanligaste frågorna, installationstips samt bilder och videoklipp från installationen. Om du fortfarande inte kan lösa det tekniska problemet efter att ha surfat på webbplatsen kan du välja att kontakta vår tekniska supportavdelning via gratis telefon på (800) 447-9928, eller skicka oss en förfrågan via vårt supportformulär.

*** För kunder utanför USA eller Kanada kan du ringa +1 (210) 678-3700 eller använda vårt supportformulär.

Stödkjema

Använd kontaktformuläret nedan:
Obligatoriska fält markerade med *

Meddelande om att lämna webbplatsen

Du är på väg att lämna webbplatsen! Klicka på “Fortsätt” nedan om du vill gå till XPEL.com, en engelskspråkig webbplats. Om du inte vill lämna webbplatsen stänger du det här meddelandet.

Tack!

Din förfrågan har skickats och mottagits. Vänligen ge oss 24 timmar för att svara. Om du behöver ringa oss, kan du nå oss på +310134675547.