Bilförsäljare Av Nya Bilar

Imponera på dina kunder med XPEL-produkter.

Vårt banbrytande produktsortiment erbjuder nya bilförsäljare den ultimata kvaliteten och prestandan för att göra din bilförsäljning mer lönsam. Till skillnad från andra produkter gör våra bilskyddsfilmer det möjligt för dig att göra en direkt vinst utan behov av en reserv.

VI HJÄLPER TILL ATT GÖRA DIN ÅTERFÖRSÄLJNING FRAMGÅNGSRIK

Här på XPEL investerar vi mycket i att hjälpa vår familj av installatörer att nå sina affärsmål på vägen mot långsiktig framgång.
FÖRDELAR MED ATT TA IN XPEL I DIN VERKSAMHET:

Viktiga Saker För Att Konkurrera

Oöverträffad Utbildning

Bilskydd av högsta kvalitet börjar med en perfekt installation. Som en del av XPEL-familjen har du tillgång till ett av de mest omfattande utbildnings- och installationsprogrammen i branschen. Vår professionella personal kan utbilda ditt säljteam, vägleda dig genom svåra installationer och ge ditt team en utbildning på plats.

Skräddarsydd Programvara

Revolutionära produkter kräver revolutionerande programvara. DAP har utformats internt för att du ska kunna serva alla fordon du stöter på och maximera materialeffektiviteten och minska avfallet. XPEL:s Variabel Geometri möjliggör en oöverträffad nivå av anpassning till alla mönster i vår databas.

Revolutionerande produkter

XPEL är stolta över att vara en av innovatörerna inom bilskyddsindustrin. Den självläkande tekniken och den sömlösa passformen i vår ULTIMATE PLUSTM serie förändrar bilskyddet för alltid. Vårt företag är helt och hållet inriktat på att utveckla banbrytande produkter som skyddar din investering.

Överlägsen kvalitet

XPEL är synonymt med kvalitet inom lackskyddsbranschen. Inget annat märke har en så omfattande design- och testprocess. Våra mönster utvecklas för hand, återges digitalt i vår anpassade programvara och testas sedan så många som sju gånger på fordonet. Uppbackade av våra omfattande garantier.

Begär mer information

Har du frågor om XPEL Solutions?

Använd kontaktformuläret nedan:
Obligatoriska fält markerade med *

Meddelande om att lämna webbplatsen

Du är på väg att lämna webbplatsen! Klicka på “Fortsätt” nedan om du vill gå till XPEL.com, en engelskspråkig webbplats. Om du inte vill lämna webbplatsen stänger du det här meddelandet.

Tack!

Din förfrågan har skickats och mottagits. Vänligen ge oss 24 timmar för att svara. Om du behöver ringa oss, kan du nå oss på +310134675547.