Kör genom skogen med din mountainbike med vänner, eller njut helt enkelt av de öppna vägarna efter en lång arbetsvecka – oavsett din anledning till att utmana din bil i dessa miljöer bör du inte behöva oroa dig för den. ULTIMATE PLUS färgskyddsfilm ger dig ro och trygghet. Alltid. Den osynliga och självläkande filmen skyddar din billack mot repor, smuts och damm under lång tid.

ULTIMATE PLUSTM

SKYDDAR MOT ALLT DU KAN TÄNKA DIG

Under 2011 revolutionerade vi branschen med världens första självläkande färgskyddsfilm. ULTIMATE PLUSTM höjer ribban ännu en gång med en oöverträffad högblank finish och förbättrat stötskydd. ULTIMATE PLUSTM är designad för att ge dig den sinnesfrid du behöver på den öppna vägen, och håller ditt fordons ytor säkra från bland annat grus, oljor, insektssyror, fågelspillning och flagor innan de uppkommer.

Huvudfunktioner

Värmeaktiverad självläkande topplack

ULTIMATE PLUS är tillverkad av en elastomer polyuretan och kommer göra att lätta repor och virvelmärken självläker med en lätt värmeapplicering på filmens yta.

Gulnar inte

Vår egen filmformula gulnar inte av UV-exponering, vilket säkerställer att skyddade områden nästan är osynliga.

Missfärgnings- och fläckbeständig

Oroa dig inte för repor, fläckar eller smuts från föroreningar. ULTIMATE PLUS är fläckbeständig och kommer att bibehålla klarheten, även under de tuffaste förhållandena.

Förhindrar slitage

Undvik stenskott, hack och repor i lacken och håll ditt fordon lika snyggt som dagen då du köpte det.

Edge Seal-teknologi

Lyft och delaminering är ett minne blott. Vår speciella Edge Seal-teknologi säkerställer att filmen håller sig fast och håller ytor skyddade från föroreningar.

Huvudfunktioner

Självläkande

När de utsätts för värme eliminerar de förbättrade klarlacksegenskaperna fina repor och virvelmärken efter hand.

Fläckbeständighet

Vägsmuts, fågelspillning, insekter och luftföroreningar kommer aldrig att göra filmen fläckig eller gul, till skillnad från alternativ med lägre kvalitet.

Garanti

Byggd för att hålla. ULTIMATE PLUS stöds av vår omfattande 10-årsgaranti, vilket säkerställer att ditt fordon ser bra ut i många år framöver.

Spegelblank finish

Skydd borde finnas redan i fabriksfärgen.

XPEL DAP

ULTIMATE PLUSTM är optimerat för precision och är speciellt framtaget för att fungera med DAP, våra omfattande mönsteralternativ.

Slitstyrka

ULTIMATE PLUS har överlägset stötskydd för allt som står mellan dig och den öppna vägen.

Intresserad? Låt vårt team kontakta dig.

Obligatoriska fält anges med*

Meddelande om att lämna webbplatsen

Du är på väg att lämna webbplatsen! Klicka på “Fortsätt” nedan om du vill gå till XPEL.com, en engelskspråkig webbplats. Om du inte vill lämna webbplatsen stänger du det här meddelandet.

Tack!

Din förfrågan har skickats och mottagits. Vänligen ge oss 24 timmar för att svara. Om du behöver ringa oss, kan du nå oss på +310134675547.