Somrarna blir varmare. Men inte din bil! PRIMETM XR PLUS bilrutefilm håller värme och UV-strålning utanför bilen. En unik sammansättning av keramiska nanopartiklar ser till att bilen värms upp långsammare när den står i solen och därefter svalnar snabbare när du börjar köra.

PRIMETM XR

EXTREM PRESTANDA, EXCEPTIONELL KVALITET
Genom att använda en nanokeramisk konstruktion behåller PRIME XR samma felfria utseende och klarhet genom åren. Genom att blockera och stöta bort upp till 88 % av infraröd värme kommer PRIME XR att ge dig den prestanda du förväntar dig av en förstklassig film, utan att det kostar skjortan.

Huvudfunktioner

Keramisk partikelteknologi

PRIME XR innehåller keramiska partiklar som filtrerar bort solens infraröda strålning – vilket gör dem mer effektiva än traditionella metalliserade eller färgade filmer.

Överlägsen värmeavvisning

Vår keramiska partikelteknologi blockerar den stora majoriteten av solens värmeframkallande infraröda strålning – detta håller din interiör sval och förbättrar bränsleeffektiviteten.

UV-strålskydd

PRIME XR ger ett SPF-skydd på 1 000 som effektivt blockerar över 99 % av de skadliga ultravioletta strålarna som kan leda till många hudcancerformer, för tidigt åldrande och skador på hudceller.

Större tydlighet:

Tidigare var man tvungen att hålla sig till mörkare nyanser för att få svalka. Den keramiska tekniken i PRIMETM XR gör att vi kan ge högsta prestanda utan att offra klarhet och färg.

Kristallklar signal

Vår nanokeramiska partikelteknologi stör inte radio-, cellulära och Bluetooth-signaler som traditionella metalliserade filmer gör.

Intresserad? Låt vårt team kontakta dig.

Obligatoriska fält anges med*

Meddelande om att lämna webbplatsen

Du är på väg att lämna webbplatsen! Klicka på “Fortsätt” nedan om du vill gå till XPEL.com, en engelskspråkig webbplats. Om du inte vill lämna webbplatsen stänger du det här meddelandet.

Tack!

Din förfrågan har skickats och mottagits. Vänligen ge oss 24 timmar för att svara. Om du behöver ringa oss, kan du nå oss på +310134675547.