Lackskyddsfilm

Delvis främre del

18–24” för övre huven och stänkskärmar.

Främre stötfångare. Strålkastare och sidospeglar.

Hela främre delen

Hela huven och stänkskärmar. Främre stötfångare.

Strålkastare och sidospeglar.

Hela bilen

Varje exponerad målad yta.

STEALTHTM Satin

Med en unik satinfinish hjälper STEALTH att matcha de flesta fabriksfärgade lackjobb och försvinner praktiskt taget på de flesta ytor. Med en yta som är jämnt slät kan du lägga till STEALTH till din matta eller glansiga lack för en unik satinfinish.

FUSION PLUSTM Ceramic Coating

FUSION PLUSTM Ceramic Coatings binder på molekylär nivå för att täta och skydda ytor från miljöföroreningar, skadliga UV-strålar och insektssyror. FUSION PLUS ger också motståndskraft mot lätta repor och blekning.

PRIMETM Automotive Window Tint

Från de senaste, förstklassiga nanokeramiska, högpresterande metalliska hybridalternativen och till och med traditionella färgade fönstertonsalternativ, det finns en PRIMETM-film för varje applikation. Den överträffar andra typer av nyans för att hålla dig bekväm och skyddad. All PRIME Window Tint backas upp av livstids överlåtbar garanti.

Intresserad? Låt vårt team kontakta dig.

Obligatoriska fält anges med*

Meddelande om att lämna webbplatsen

Du är på väg att lämna webbplatsen! Klicka på “Fortsätt” nedan om du vill gå till XPEL.com, en engelskspråkig webbplats. Om du inte vill lämna webbplatsen stänger du det här meddelandet.

Tack!

Din förfrågan har skickats och mottagits. Vänligen ge oss 24 timmar för att svara. Om du behöver ringa oss, kan du nå oss på +310134675547.