Information för bilhandlare.

För bilhandlare som vill göra mer än att bara sälja ännu ett fordon.

Vad har störst inverkan på en försäljning? Första intrycket! Detta ser vi hela tiden – blicken i kundernas ögon när de ser en ny bil med imponerande showroom-glans.

Men du vet också detta: den glansen försvinner, eftersom en bil snabbt blir smutsig vid användning. Och så kanske en repa här och där. Tänk om du kunde hjälpa dina kunder att behålla det första intrycket för alltid? Det är där XPEL kommer in i bilden!

XPEL är innovatören inom färgskyddsbranschen. Vi tillverkar färgskyddsprodukter

av överlägsen kvalitet. Vi erbjuder ett brett utbud av lackskyddsfilmer som ger långtidsskydd till billacken och gör att repor försvinner automatiskt. Vårt utbud av skyddsprodukter kan gynna din återförsäljning på mer än ett sätt.

Säljutbildning och kundsupport:

OM XPEL

Vi är XPEL. Skydda allt! Vi är innovatörer inom färgskyddsbranschen. Och det är vi stolta över.

SÖK INSTALLATÖR

XPEL samarbetar med bilhandlare och installatörer över hela världen. Vi erbjuder full support till installatörer och bilhandlare i vårt nätverk.

XPEL-INSTALLATÖRER

Bli en certifierad XPEL-installatör och utöka dina erbjudanden och öka din försäljning med XPELS färgskyddsprodukter.

Meddelande om att lämna webbplatsen

Du är på väg att lämna webbplatsen! Klicka på “Fortsätt” nedan om du vill gå till XPEL.com, en engelskspråkig webbplats. Om du inte vill lämna webbplatsen stänger du det här meddelandet.

Tack!

Din förfrågan har skickats och mottagits. Vänligen ge oss 24 timmar för att svara. Om du behöver ringa oss, kan du nå oss på +310134675547.