Äntligen en färgskyddsfilm speciellt framtagen för att bevara en platt fabriksfinish.

Lika slät som satin. Oavsett om ditt fordon har en yta som är matt, magno, fruset eller frostat, kommer vår självläkande STEALTHTM att hålla ytan snygg. Du kan även skydda din glansfärg med ett helt nytt utseende!

STEALTHTM SATIN

SKYDDAR MOT ALLT DU KAN TÄNKA DIG

Under 2011 revolutionerade vi branschen med världens första självläkande färgskyddsfilm. Få satinskydd på en helt ny nivå och stil med osynlig PPF, designad för att ge dig den trygghet du behöver på den öppna vägen, och håller ditt fordons ytor säkra från saker som grus, oljor, insektssyror och fågelspillning, samt förhindrar lackflagor innan de dyker upp.

Huvudfunktioner

Värmeaktiverad självläkande topplack

STEALTH är tillverkad av en elastomer polyuretan och kommer göra att lätta repor och virvelmärken självläker med en lätt värmeapplicering på filmens yta.

Gulnar inte

Vår egen filmformula gulnar inte av UV-exponering, vilket säkerställer att skyddade områden nästan är osynliga.

Missfärgnings- och fläckbeständig

Oroa dig inte för repor, fläckar eller smuts från föroreningar. STEALTH är fläckbeständig och kommer att bibehålla klarheten, även under de tuffaste förhållandena.

Förhindrar slitage

Undvik stenskott, hack och repor i lacken och håll ditt fordon lika snyggt som dagen då du köpte det.

Edge Seal-teknologi

Lyft och delaminering är ett minne blott. Vår speciella Edge Seal-teknologi säkerställer att filmen håller sig fast och håller ytor skyddade från föroreningar.

Huvudfunktioner

Självläkande

När de utsätts för värme eliminerar de förbättrade klarlacksegenskaperna fina repor och virvelmärken efter hand.

Snygg satinfinish

Genom att matcha utseendet på fabriksgrundfärgen försvinner STEALTH praktiskt taget när den har installerats. Med en yta som är ständigt slät ser du inte var skyddet börjar eller slutar mellan områdena.

Garanti

STEALTH har samma överlägsna stötskydd som ULTIMATE PLUS med vår branschledande 10-årsgaranti.

Enkelt underhåll

Platta ytskikt är ökänt svåra att underhålla och ännu svårare att reparera. STEALTH gör att du enkelt kan tvätta och torka av din bil utan att skada dess glans.

Anpassade applikationer

Använd STEALTH för att framtona glansig aero- eller kolfiber och skydda fabriksflagor, ojämnheter och trimdelar.

XPEL DAP

Vår DAP-mjukvara är utvecklad internt och är världens största och mest omfattande mönsterförråd. I händerna på en XPEL-certifierad installatör ger DAP över 80 000 mönster och förtroendet de behöver för att applicera film effektivt, exakt och utan problem.

Intresserad? Låt vårt team kontakta dig.

Obligatoriska fält anges med*

Meddelande om att lämna webbplatsen

Du är på väg att lämna webbplatsen! Klicka på “Fortsätt” nedan om du vill gå till XPEL.com, en engelskspråkig webbplats. Om du inte vill lämna webbplatsen stänger du det här meddelandet.

Tack!

Din förfrågan har skickats och mottagits. Vänligen ge oss 24 timmar för att svara. Om du behöver ringa oss, kan du nå oss på +310134675547.