Bli en installatör

Vad är din kunds svar när du frågar den om dennes mest värdefulla ägodel? Jo, dennes bil. Och kunden föredrar att hålla sin bil i perfekt skick så länge som möjligt.

Men du vet också detta: den som kör bilen kan knappast förhindra repor och smuts. Tänk om du kunde hjälpa dina kunder att sluta oroa sig för detta? Det är där XPEL kommer in i bilden!

Med XPEL får du mer än bara en högkvalitativ produkt.

Vi är innovatörerna inom färgskyddsbranschen. Och det är vi stolta över. Vårt sortiment med självläkande lackskyddsfilm ger billack ett långvarigt skydd och tar till och med bort repor automatiskt.

Varför vill just du bli en certifierad XPEL-installatör? Dessa är fördelarna med att gå med i XPEL-familjen:

OM XPEL

Vi är XPEL. Skydda allt! Vi är innovatörer inom färgskyddsbranschen. Och det är vi stolta över.

SÖK INSTALLATÖR

XPEL samarbetar med bilhandlare och installatörer över hela världen. Vi erbjuder full support till installatörer och bilhandlare i vårt nätverk.

BLI EN ÅTERFÖRSÄLJARE

Sälj- och installationsutbildning. Marknadsföringsstöd. Tillgång till certifierade installatörer. Och mycket mer. Bli medlem i XPEL-familjen

Meddelande om att lämna webbplatsen

Du är på väg att lämna webbplatsen! Klicka på “Fortsätt” nedan om du vill gå till XPEL.com, en engelskspråkig webbplats. Om du inte vill lämna webbplatsen stänger du det här meddelandet.

Tack!

Din förfrågan har skickats och mottagits. Vänligen ge oss 24 timmar för att svara. Om du behöver ringa oss, kan du nå oss på +310134675547.