Skyddsfilm till billack

Lev ditt liv med passion. Följ ditt driv och lev fullt ut. På jobbet och på fritiden. Hur det yttrar sig är olika för alla. Vissa gillar att ha full kontroll. Andra gör allt för och med andra.

Oavsett vilken väg du väljer: XPEL ger dig utrymmet att leva fullt ut med gasen i botten. Få ut det mesta av både ditt liv och din bil. Var du än befinner dig. Under alla omständigheter. Känn dig trygg med att testa bilen fullt ut. Oroa dig inte över repor och smuts, tack vare XPEL ser lacken alltid ny ut.

Lackskyddsfilm

Delvis främre del

18–24” för övre huven och stänkskärmar.

Främre stötfångare. Strålkastare och sidospeglar.

Hela främre delen

Hela huven och stänkskärmar. Främre stötfångare.

Strålkastare och sidospeglar.

Hela bilen

Varje exponerad målad yta.

OM XPEL

Vi är XPEL. Skydda allt! Vi är innovatörer inom färgskyddsbranschen. Och det är vi stolta över.

SÖK INSTALLATÖR

XPEL samarbetar med bilhandlare och installatörer över hela världen. Vi erbjuder full support till installatörer och bilhandlare i vårt nätverk.

XPEL-INSTALLATÖRER

Bli en certifierad XPEL-installatör och utöka dina erbjudanden och öka din försäljning med XPELS färgskyddsprodukter.

BLI EN ÅTERFÖRSÄLJARE

Sälj- och installationsutbildning. Marknadsföringsstöd. Tillgång till certifierade installatörer. Och mycket mer. Bli medlem i XPEL-familjen

Meddelande om att lämna webbplatsen

Du är på väg att lämna webbplatsen! Klicka på “Fortsätt” nedan om du vill gå till XPEL.com, en engelskspråkig webbplats. Om du inte vill lämna webbplatsen stänger du det här meddelandet.

Tack!

Din förfrågan har skickats och mottagits. Vänligen ge oss 24 timmar för att svara. Om du behöver ringa oss, kan du nå oss på +310134675547.