Sedan dagen då XPEL grundades har vi strävat efter att tillhandahålla bästa möjliga produkter, tjänster och support för både kunder och installatörer. Med ett omfattande utbud av erbjudanden för bil-, vattenskoter-, hem- och kontorstillämpningar finns det säkerligen en lösning som passar dina behov.

Den självläkande tekniken och sömlösa passformen hos ULTIMATE PLUSTM Paint Protection Film har förändrat bilskyddsmarknaden för alltid.

FUSION PLUSTM Keramisk beläggning ger hydrofobt skydd och oöverträffad glans. Och PRIMETM XR PLUS Bilfönsterfilm håller ute upp till 99 procent av värmen.

Omfattande filmmönsterdatabas
Våra produkter är utförligt testade och har mer än bevisat sig själva. Även under de tuffaste förhållanden. Med ett världsomspännande nätverk av installatörer – bestående av egenutbildade tekniker – garanterar vi korrekt placering av våra produkter.

Vår DAP-programvara är den största och mest omfattande filmmönsterdatabasen i världen. Detta innebär att våra certifierade installatörer snabbt och effektivt kan förse nästan vilken bil som helst med ULTIMATE PLUSTM Lackskyddsfilm eller PRIMETM XR Car Window Film.

SÖK INSTALLATÖR

XPEL samarbetar med bilhandlare och installatörer över hela världen. Vi erbjuder full support till installatörer och bilhandlare i vårt nätverk.

XPEL-INSTALLATÖRER

Bli en certifierad XPEL-installatör och utöka dina erbjudanden och öka din försäljning med XPELS färgskyddsprodukter.

BLI EN ÅTERFÖRSÄLJARE

Sälj- och installationsutbildning. Marknadsföringsstöd. Tillgång till certifierade installatörer. Och mycket mer. Bli medlem i XPEL-familjen

Meddelande om att lämna webbplatsen

Du är på väg att lämna webbplatsen! Klicka på “Fortsätt” nedan om du vill gå till XPEL.com, en engelskspråkig webbplats. Om du inte vill lämna webbplatsen stänger du det här meddelandet.

Tack!

Din förfrågan har skickats och mottagits. Vänligen ge oss 24 timmar för att svara. Om du behöver ringa oss, kan du nå oss på +310134675547.