FÄRGSKYDDSFILM | TESLA

NU ÄR DET ENKLARE ÄN NÅGONSIN ATT SKYDDA DIN TESLA

Att skydda och underhålla din Teslas utseende är utan tvekan en viktig aspekt av ägande. Med färgskyddsfilm från XPEL blir detta mycket enklare.

Bekanta dig med de olika skyddsfilmerna vi har att erbjuda, kolla in täckningsidéer för att planera din nästa skyddsuppgradering och se på vilka platser du kan installera skyddsfilmen när du är redo att begära en offert!

UTFORSKA TESLA TÄCKNINGSIDÉER

Delvis färgskyddsfilm

Detta grundläggande täckningsalternativ inkluderar vanligtvis de första 45–55 cm av fordonshuven och skärmar, främre stötfångaren, spegelkåpor eller andra känsliga områden som kan vara viktiga att täcka.

Färgskyddsfilm för hela främre delen

Nästa steg i skyddandet är vad de flesta installatörer kallar "hela främre delen". På den här nivån har täckningen ökat till att omfatta hela motorhuven, kompletta skärmar och andra områden med hög påverkan.

Komplett färgskyddsfilm

Detta är det bästa skyddet för hela karossen. Hela fordonet, inklusive tak, dörrar, pelare med mera kommer att täckas från kant till kant med omslag och roll-overs, där detta är möjligt på alla paneler.

SKYDDA DIN TESLA. FÅ EN OFFERT IDAG!

Obligatoriska fält är markerade med en *

Huvudfunktioner

Skydd för inredningen

XPEL har invändiga skyddsmönster från displayen till mittkonsolen, utformade för att täcka varje tum av din Teslas ytor.

A-stolpar och tak

Håll den snygga Tesla-siluetten skyddad från smuts och stötar med färgskyddsfilm och täckning på A-stolpar och precis ovanför vindrutan.

Dörrkantsskydd

Om du inte är extra försiktig är dörrkanten på en Tesla en av de vanligaste ställena att färg skrapas bort. Dörrkantsskydd kan hålla färgen intakt och skydda den från stötar.

Bagageremsa

Behöver du lite extra skydd för din kommande resa? Överväg en färgskyddsfilm för bagageremsan för att förhindra repor och skador runt bagageutrymmet när du lastar in eller ur.

Strålkastarskydd

Efter hand kan strålkastare och dimljus skadas av skräp från vägen, UV-exponering med mera. Med strålkastarskydd från XPEL kommer din Teslas lampor att lysa starkt i många år framöver.

Paneler mot grus

Tesla är ett fordon med högt vridmoment, så du kan riva upp mycket stenar och grus under acceleration. Täckpanelerna mot grus kan hålla dessa känsliga områden skyddade.

©2024 XPEL, Inc. All Rights Reserved.

Tack!

Din förfrågan har skickats och mottagits. Vänligen ge oss 24 timmar för att svara. Om du behöver ringa oss, kan du nå oss på +310134675547.

Meddelande om att lämna webbplatsen

Du är på väg att lämna webbplatsen! Klicka på “Fortsätt” nedan om du vill gå till XPEL.com, en engelskspråkig webbplats. Om du inte vill lämna webbplatsen stänger du det här meddelandet.